Drunen

Crossfit

Waarom CrossFit de ideale sport is voor iedereen uit Drunen, vlijmen, heusden, Waalwijk en omgeving

De sport CrossFit is over komen waaien uit Amerika en wordt steeds populairder in Nederland. Dat is niet gek, want CrossFit is ideaal om je lichaam volledig en effectief te trainen. Dat doe je door functionele bewegingen met hoge intensiteit op een gevarieerde manier uit te voeren. Daardoor is geen training hetzelfde en dat maakt het zo leuk om te doen. Dus woon je in omgeving Waalwijk, schrijf je dan in voor een gratis proefles bij CrossFit Drunen.

First things first: wat is CrossFit?

De basis van alle CrossFit oefeningen komt voort uit een combinatie van atletiek, turnen, gewichtheffen en calisthenics (waarbij je eigen lichaamsgewicht wordt gebruikt als weerstand). Je maakt daarbij gebruik van barbells, pull up bars, kisten, touwen, dumbbells, kettlebells, zandzakken en ga zo maar door. Al kun je eigenlijk van ieder oppervlak en object een CrossFit oefening maken. Op die manier kun je oneindige variëren in de programmering en zorg je voor een allesomvattende fysieke lichaamsontwikkeling. En dat is precies de reden waarom steeds meer mensen de CrossFit sport omarmen, ook in Drunen, Waalwijk en omgeving.


Lees hier meer over de sport CrossFit

Ik woon in Waalwijk, waarom dan CrossFit Drunen?

Nieuwe uitdagingen, overwinningen, sportmaatjes en elke keer weer nieuwe trainingen. Ook jouw (sport)motivatie, energielevel en zelfvertrouwen krijgt daar een flinke boost van. Bovendien draagt CrossFit bij aan positieve lichamelijke veranderingen. Je zult merken dat je conditie beter, je spieren sterker en je lichaam strakker wordt. Je wordt dus fitter op alle gebieden. Je wordt ‘CrossFit’. 


Check hier meer redenen om voor CrossFit Drunen te kiezen.

Is CrossFit voor iedereen?

Of je nu jong of oud, dik of dun bent, uit Drunen of Waalwijk komt, iedereen kan aan CrossFit doen. Het maakt dus niet uit of je hele dagen op kantoor zit, in het leger werkt, student bent of dat je lekker van je pensioen geniet. Wat je fysieke gesteldheid, fitness niveau, beroep of leeftijd ook is, iedere CrossFit workout wordt aangepast aan jouw niveau. Dat wil niet zeggen dat je er niks voor hoeft te doen. CrossFit is zeker wel zwaar! Toch is het enige wat jij hoeft te doen komen opdagen en alles te geven wat je in je hebt. Als je dat doet, is het altijd een haalbare uitdaging.


Probeer het gewoon eens uit. Boek hier je gratis proefles

Hoe ziet een CrossFit les eruit?

In het rooster van CrossFit Drunen komen je diverse soorten lessen tegen. De meestvoorkomende is de WOD. WOD staat voor Workout of the Day. Dit is de reguliere training. Iedere dag programmeren we een nieuwe WOD. De les wordt altijd aangevuld met een warming up, een krachtgedeelte en/of skills set. Daarnaast kun je bij ons ook kiezen voor Weightlifting en Gymnastics of een plek in de Open Gym reserveren. Als je vanuit Waalwijk naar Drunen komt om CrossFit te doen weet je in ieder geval zeker dat je het meeste uit je training en dus je tijd haalt.


Bekijk hier het lesaanbod

Waarom CrossFit Drunen in plaats van een sportschool in Waalwijk?

CrossFit is een trainingsvorm die valt in de fitness categorie. Het sporten gebeurt ook in een sportschool, maar dan wel op een iets andere manier dan je bent gewend. CrossFit gaat namelijk verder dan spiermassa opbouwen of je conditie verbeteren op cardioapparaten. Op deze pagina beschrijven we een aantal belangrijke voordelen. Waarvan de belangrijkste is dat bij CrossFit de focus op uitvoering en techniek ligt. Daar word je intensief in begeleid. Zo train je zo effectief mogelijk en voorkom je blessures. Dus vergeet de standaard sportschool in Waalwijk en schrijf je in voor een gratis proefles bij CrossFit Drunen.

Meer vragen? Check de FAQ of neem contact op.

Work

Gezondheid.plezier.resultaat

Crossfit drunen

Nieuw veld

7 + 12 =

Crossfit drunen

Christiaan Huygensweg 3-c

5151DM Drunen

Telefoon: 06 51 46 48 45

Email: info@crossfitdrunen.nl

Kom crossfit gratis proberen