trainingen & rooster

lesaanbod

WOD

Gymnastics

Weightlifting

Personal training

HET LESAANBOD VAN sportcentrum drunen

In het rooster zijn diverse lessen geprogrammeerd. De reguliere training is de WOD. Daarnaast bieden we bij SportCentrum Drunen ook Gymnastics en Weightlifting aan. Liever zelf je training bepalen? Dan kun je een Open Gym plek reserveren. Of juist 1-op-1 met een coach trainen? Ga dan voor Personal Training sessie(s).

WOD

WOD is een afkorting van Workout of the Day. Dit zijn de reguliere trainingen. Iedere dag staat er een andere WOD op het programma. De training wordt aangevuld met een warming up, een skills oefening en/of een krachtgedeelte.

Gymnastics

Wil je graag aan een sterker lichaam werken zonder kracht toe te voegen, dan is Gymnastics iets voor jou. Ook stabiliteit, mobiliteit en lenigheid komen hierin terug. Denk aan oefeningen zoals push-ups, pull-ups, airsquats, sit-ups, touwklimmen en box jumps.

Weightlifting

Wil je juist meer kracht en explosiviteit ontwikkelen, zodat je zwaardere gewichten kunt verplaatsen? Ga dan voor de Weightlifting lessen. Het verbeteren van je techniek in krachtoefeningen zoals Snatch en Clean&Jerk staat daarbij centraal.

Crossfit

CrossFit is een trainingsvorm die in de fitness categorie valt, maar veel verder gaat dan alleen spiermassa opbouwen en vet verbranden. Een CrossFit training bestaat uit functionele bewegingen die je in hoge intensiteit, op een gevarieerde manier uitvoert. Je maakt daarbij gebruik van barbells, kettlebells, dumbbells, pull up bars, kisten, touwen, zandzakken en nog veel meer.

Personal Training

Heb je een specifiek sportdoel? Tijdens PT sessie(s) krijg je begeleiding op maat om jouw specifieke sportdoel te bereiken. De coach helpt je bij pijnklachten en blessures, maar ook bij het verbeteren van skills, kracht en mobiliteit.

Open gym

Op de momenten dat CrossFit Drunen is geopend maar er geen lessen plaatsvinden, kun jij zelfstandig trainen tijdens de Open Gym. Je mag dan gebruikmaken van onze trainingsmaterialen en -faciliteiten.

Rooster

 

Jouw eerste les krijg je van ons

Work

Gezondheid.plezier.resultaat

sportcentrum drunen

Toestemming

10 + 3 =

sportcentrum drunen

Christiaan Huygensweg 3-c

5151DM Drunen

Telefoon: 06 51 46 48 45

Email: info@sportcentrumdrunen.nl