trainingen & rooster

lesaanbod

WOD

hiit

Voeding

Personal training

HET LESAANBOD VAN sportcentrum drunen

In het rooster zijn diverse lessen geprogrammeerd. De reguliere training is de WOD. Daarnaast bieden we bij SportCentrum Drunen ook Gymnastics en Weightlifting aan. Liever zelf je training bepalen? Dan kun je een Open Gym plek reserveren. Of juist 1-op-1 met een coach trainen? Ga dan voor Personal Training sessie(s).

WOD

Bereid je voor om te zweten en je grenzen te verleggen met onze WOD-sessies!

Onze WOD-lessen zijn ontworpen om je uit te dagen, te inspireren en je functionele kracht naar een nieuw niveau te tillen. In 60 minuten intensieve actie, dompel je jezelf onder in de wereld van CrossFit.

Ongeacht je fitnessniveau, onze WOD-lessen zijn afgestemd op jouw capaciteiten en doelen. We moedigen elkaar aan, dagen elkaar uit en boeken vooruitgang als een team. ­čĄŁ

Voeding&Lifestyle

Laat ons je begeleiden op de weg naar een gezonder en evenwichtiger leven met onze voedingstrajecten! 

Onze voedingsprogramma’s zijn ontworpen om je te helpen bij het maken van duurzame, gezonde keuzes en je te ondersteunen bij het bereiken van je wellnessdoelen. Ongeacht of je wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren, wij hebben het plan voor jou!

Onze voedingscoaches staan klaar om je te begeleiden op je reis naar een betere gezondheid. Samen stellen we een persoonlijk plan op dat past bij jouw levensstijl en doelen.

Weightlifting

Wil je juist meer kracht en explosiviteit ontwikkelen, zodat je zwaardere gewichten kunt verplaatsen? Ga dan voor de Weightlifting lessen. Het verbeteren van je techniek in krachtoefeningen zoals Snatch en Clean&Jerk staat daarbij centraal.

hiit

In slechts 45 minuten, ontdek je de kracht van High-Intensity Interval Training (HIIT). We mixen kracht- en conditietraining in een toegankelijke en energieke omgeving. Geen ingewikkelde moves, alleen pure resultaten!

Of je nu een fitnessveteraan bent of net begint, onze HIIT-lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Kom in beweging, verbrand calorie├źn en boost je conditie met ons.

Personal Training

Heb je een specifiek sportdoel? Tijdens PT sessie(s) krijg je begeleiding op maat om jouw specifieke sportdoel te bereiken. De coach helpt je bij pijnklachten en blessures, maar ook bij het verbeteren van skills, kracht en mobiliteit.

Open gym

Op de momenten dat CrossFit Drunen is geopend maar er geen lessen plaatsvinden, kun jij zelfstandig trainen tijdens de Open Gym. Je mag dan gebruikmaken van onze trainingsmaterialen en -faciliteiten.

Rooster

 

Jouw eerste les krijg je van ons

Work

Gezondheid.plezier.resultaat

sportcentrum drunen

Toestemming

10 + 12 =

sportcentrum drunen

Christiaan Huygensweg 3-c

5151DM Drunen

Telefoon: 06 51 46 48 45

Email: info@sportcentrumdrunen.nl