Crossfit drunen

open dag

11 september

Op zaterdag 11 september is er een open dag. Op deze dag worden er allerlei evenementen gehouden zodat jij kan proberen welke lessen er bij je passen. Je kan ervaren wat een kettlebell is en wat het met je doet. Ook is er een boksles om je lekker uit te leven op een bokszak. Daarnaast kun je ook CrossFit en Strong (wo)man uitproberen!

timetable

De lessen die je kan proberen duren ongeveer 30 min.

12.00: CrossFit

12.30: FitKids

13.00: Boxing

13.30: Kettlebell clinic

14.00: Boxing

14.30: Strong (wo)man

 

Welke les(sen) wil je mee doen?

7 + 4 =

“iedereen, ongeacht leeftijd, fitheid of fitness niveau kan aan CrossFit beginnen”

Fitter worden, afvallen, sterker worden of wat jouw doelen ook zijn, je kan eraan werken bij CrossFit Drunen. Geheel onder professionele begeleiding, maar op eigen tempo. En dankzij onze openingstijden is er altijd wel ruimte voor jou om aan jezelf te werken.

Ons lesaanbod 

CrossFit / WOD

Weightlifting

Gymnastics

Personal Training

Open Gym

Make a Change

Waarom wil jij aan CrossFit doen?

Nieuwe sportmaatjes, nieuwe uitdagingen, nieuwe overwinningen en elke keer weer nieuwe trainingen. Daar krijgt ook jouw (sport)motivatie, energieniveau en zelfvertrouwen een flinke boost van. Bovendien is de kans groot dat je al snel merkt dat je lichaam verandert door CrossFit. Je spieren worden sterker, je conditie beter en je lichaam strakker. Dat gebeurt natuurlijk alleen als je de oefeningen goed uitvoert, zowel qua techniek als intensiteit. Daar komen de coaches van CrossFit Drunen om de hoek kijken. Wij vertellen je precies hoe je een oefening uitvoert en welke spieren je daarbij moet voelen. Op die manier train jij zo effectief mogelijk.

Is CrossFit voor iedereen?

 

Jazeker! Het maakt niet uit of je in het leger werkt, student bent, hele dagen op kantoor zit, huisvrouw/huisman bent of dat je van je welverdiende pensioen geniet. Wat je fitness niveau, fysieke gesteldheid, leeftijd of beroep ook is. Iedereen kan op zijn/haar niveau komen trainen. In eerste instantie ervaar je het ongetwijfeld als zwaar. Maar alle oefeningen worden per persoon geschaald naar het niveau waarop de workout een pittige, maar haalbare uitdaging voor jou is. Het enige dat jij hoeft te doen, is te komen opdagen en alles te geven wat je op dat moment in je hebt.

Make a Change

Waar komt CrossFit vandaan?

In het jaar 2000 is de sport opgezet door Greg Glassman, een Amerikaanse personal trainer, gymnast en gewichtheffer. De sport bestaat dus inmiddels al ruim 20 jaar en groeit met het jaar. Niet alleen in populariteit, maar ook qua inhoud en mogelijkheden. De basis van de CrossFit oefeningen komen voort uit het gewichtheffen, atletiek, turnen en calisthenics (oefeningen waarbij je lichaamsgewicht als weerstand dient). Maar eigenlijk kun je van ieder object en oppervlak een CrossFit oefening maken. Zo ontstaat een oneindige variatie in programmering en voorkom je een eenzijdige fysieke ontwikkeling van je lichaam. En dat is precies de reden waarom steeds meer mensen de sport omarmen.

Work

Gezondheid.plezier.resultaat

Crossfit drunen

Toestemming

10 + 7 =

Crossfit drunen

Christiaan Huygensweg 3-c

5151DM Drunen

Telefoon: 06 51 46 48 45

Email: info@crossfitdrunen.nl

Kom crossfit gratis proberen