SportCentrum

Drunen

5 redenen waarom onze WODs hét alternatief zijn voor de sportschool

SportCentrum Drunen

 De sportschool in de omgeving waalwijk

Dat sporten goed voor je is, is algemeen bekend. Het helpt je fitter te worden, kilo’s kwijt te raken en/of je hoofd leeg te maken. Daarnaast is het voor velen ook nog eens een sociale bezigheid. Gelukkig zijn er super veel opties. Van teamsport tot thuis trainen tot sporten in de gym. Wat je ook kiest, het is altijd goed. Maar woon je in Waalwijk of omgeving, overweeg onze versie van de sportschool dan eens. We geven je graag 5 redenen waarom SportCentrum Drunen hét alternatief is voor een sportschool in Waalwijk.

Leukste sportschool in omgeving waalwijk

Oke, je bent waarschijnlijk op zoek naar een sportschool in omgeving Waalwijk, dus je vraagt je nu misschien af hoe je dan bij een onze locatie uitkomt. Dat komt doordat onze WODs een trainingsvorm is die onder de fitness categorie valt. Je sport daarbij in een sportschool, maar dan op een andere manier dan je gewend bent. Een manier die verder gaat dan alleen cardio en spiermassa opbouwen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere mooie voordelen. Dus vergeet die sportschool in Waalwijk en schrijf je in voor een gratis proefles bij SportCentrum Drunen.

5 voordelen van onze WODs boven de sportschool

#1 Een goede techniek is het halve werk

Functioneel bewegen is een sport voor iedereen. Of je nu dik of dun, jong of oud bent, alle workouts zijn schaalbaar naar jouw niveau. Bovendien ligt de nadruk bij ons op het fundament. Je kunt namelijk alleen beter worden in een sport als je techniek goed is. De ervaren coaches van SportCentrum Drunen begeleiden je daarom intensief tijdens het sporten. Zo weet je zeker dat je de oefeningen goed uitvoert en voorkom je blessures. Natuurlijk kun je ook altijd om uitleg en tips vragen.

#2 Je hoeft niet zelf je workouts te bedenken

Bij sporten in de sportschool is het voor veel mensen lastig om variatie in je workouts te houden. Leg day een keer afwisselen met bovenlichaam lukt nog wel, maar als die squats lekker gaan, waarom zou je dan iets anders doen? Toch is het voor je lichaam beter om alle spieren in je lichaam te trainen. En dat is precies wat je bij SportCentrum Drunen doet. Maar die verschillende oefeningen hoef je niet zelf te bedenken. Dat doen wij voor je.

#3 Het is nooit saai

Bij de WODs maak je gebruik van barbells, dumbbells, kettlebells, pull up bars, touwen, kisten, zandzakken en ga zo maar door. Eigenlijk kun je ieder object en oppervlak gebruiken in je workout. De focus ligt daarbij zowel op conditie als kracht, maar ook op balans, mobiliteit, explosiviteit en snelheid. Hierdoor is iedere training anders. Op die manier blijven de WODs uitdagend, verrassend en dus effectief.

#4 Alleen kom je ver, samen kom je verder

Is individueel sporten niet helemaal je ding? Dat snappen we. Daarom zijn onze WODs een groepsactiviteit. Iedereen traint op zijn individuele niveau, maar we voeren tegelijkertijd hetzelfde programma uit. Zo kun je elkaar helpen en door de workouts heen slepen. Het levert ook een stukje gezonde competitie op met je medesporters, waardoor je net dat stukje extra geeft en nog betere sportprestaties bereikt. Kun je daar na de les mooi met elkaar over napraten.

#5 Het draagt bij aan een gezondere levensstijl

Uiteraard is sporten maar één onderdeel van een gezonde levensstijl. Maar het is wel een belangrijk onderdeel. Sporten geeft energie. Hoe vaker je gaat, hoe fitter je je voelt. Hoe fitter je je voelt, hoe gemotiveerder je wordt om te sporten. Zo kom je in een heerlijk positieve flow terecht, waarbij jij je steeds beter zult voelen. Daar word jij blij van. En wij ook.

SportCentrum Drunen als alternatief voor de sportschool in Waalwijk

Dus of je nu op zoek bent naar een leuke plek om te sporten, je PR’s wilt verbeteren of wilt afvallen, bij SportCentrum Drunen kun je al je sportdoelen behalen. Dus zoek je een sportschool in de buurt van Waalwijk, meld je dan aan voor een gratis proefles bij SportCentrum Drunen.

Work

Gezondheid.plezier.resultaat

Sportcentrum drunen

Nieuw veld

1 + 4 =

SportCEntrum Drunen

Christiaan Huygensweg 3-c

5151DM Drunen

Telefoon: 06 51 46 48 45

Email: info@sportcentrumdrunen.nl

Kom gratis proberen