Since 2021

sportcentrum drunen

every body can change

Harm van tongerlo (Eigenaar & Headcoach)

Vanaf mijn 5e tot mijn 16e heb ik met veel liefde gevoetbald. Daarna ben ik mij meer gaan verdiepen in andere sporten. Ik heb 3 jaar Krav Maga beoefend en ben daarna begonnen met fitness en CrossFit. Na mijn ICT studie kwam ik erachter dat stilzitten niet aan mij besteed is en kreeg ik veel last van mijn rug door een verkeerde houding. Toen heb ik besloten om een sportopleiding te gaan doen (2012/2016). Dit is tot op de dag van vandaag de beste keuze die ik heb kunnen maken.

In de CrossFit box zul je mij niet vaak met extreem zware gewichten aan de slag zien. Dat kan ik wel, maar dat is niet waar het voor mij om draait. Waar het wel om draait is progressie. Daarbij gaat het niet per se om meer, zwaarder, harder of sneller, maar juist om technischer, correcter en efficiënter. Het gewicht en de snelheid komt pas wanneer je de techniek beheerst. Dit geldt voor zowel de groepslessen als de individuele contacturen. Training wordt op den duur routinematig, maar foutjes sluipen er stiekem toch in. Dat zijn de momenten dat je een coach nodig hebt die daar alert op is. Die coach, dat ben ik.

 

Chiron Morsink (Trainer)

Vanaf mijn 5 e tot mijn 17 e heb ik fanatiek judo gedaan, waarbij ik een aantal keren aan het Nederlands Kampioenschap mee heb mogen doen. In mijn studententijd ben ik judo lessen gaan geven en dit werd al snel uitgebreid met lessen fitness, van jong tot oud. In die periode kwam ik als student ook met CrossFit in aanraking, waarbij ik meteen verkocht was. De combinatie van explosiviteit, gymnastics, duurtraining, en gewichten sloot perfect aan bij mijn ervaring als judoka en ik ben dit met hetzelfde fanatisme blijven doen, eerst in Twente, daarna in Utrecht en Den Bosch, en nu bij CrossFit Drunen.

De grote variatie in oefeningen met meetbare resultaten maken dat ik CrossFit zo leuk vind. Ik vind het heerlijk om door een conditionele workout heen te buffelen, technisch te werken aan gymmastics en pull-up variaties, en om toe te werken naar nieuwe doelen met gewichtheffen. CrossFit Drunen vind ik een fijne box omdat er gefocusd wordt op een technisch goede uitvoering van de oefeningen en er heerst een gemoedelijke sfeer met gezellige en enthousiaste sporters uit de buurt. Het motiveert mij om sporters vooruit te helpen, en ik richt mij daarbij op de actuele en persoonlijke behoefte zodat je vanuit een veilig en voldaan gevoel kan komen sporten.

 

“Never give up, never back down”

Opgeven is bij CrossFit geen optie, ook al word je fysiek en mentaal op de proef gesteld. Waarschijnlijk hoor je meer dan één keer een stemmetje in je hoofd die zegt dat je niet verder kan. Toch ga je door. Want wanneer je klaar bent is er niets zo lekker als dat gevoel dat bevestigt dat je sterker bent dan je denkt.

Lesaanbod

WOD

Weightlifting

Gymnastics

Personal Training

Open Gym

sportcentrum drunen

Real People. Real Results

Of je nu sterker wilt worden, je conditie wilt verbeteren, wilt afvallen of gewoon op zoek bent naar een gezellige plek om te sporten, bij SportCentrum Drunen ben je aan het juiste adres. Bij ons is geen training hetzelfde. Wat wel altijd terugkomt is het groepsgevoel. CrossFit is namelijk een community sport. Ook bij SportCentrum Drunen sporten we in groepen, helpen we elkaar en slepen we elkaar door de workouts heen. De coaches bij SportCentrum Drunen zijn heel ervaren en leggen altijd focus op techniek en goede uitvoering. Bovendien zijn alle workouts schaalbaar voor iedereen. Dus of je nu beginner of gevorderd bent, jong of oud, dik of dun. CrossFit is voor iedereen.

Work

Gezondheid.plezier.resultaat

sportcentrum drunen

Toestemming

5 + 6 =

sportcentrum drunen

Christiaan Huygensweg 3-c

5151DM Drunen

Telefoon: 06 51 46 48 45

Email: info@sportcentrumdrunen.nl